utorak, 24. studenoga 2015.

Made in Croatia


Predstavljam vam moju ovozimsku listu želja ispunjenu isključivo hrvatskim proizvodima. 


Našu modnu scenu čini hrpa originalnih dizajnera i kreativaca. Trebamo više posvetiti pažnju i podržati naše dizajnere i proizvođače. Ovo je samo dio na ovu temu, ako vas zanima ubrzo mogu napraviti listu s više stvari kako bi se bolje upoznali s što više proizvoda. Mislim da je jako važno da im pomognemo da napreduju;)


1. Nina Prolić ručno izrađen nakit. Profil sam pronašla preko instagrama i ove dvije ogrlice zapele su mi za oko. Ima jako zanimljivih radova.  Možete pratiti njen rad na instagram profilu Creatia_np .

2. Modni dvojac ELFS. Iz nove kolekcije ima divnih stvari. Izdvojila sam ovu kapicu, baš bi mi dobro došla u ove hladne dane. 

3. i 4. KESA torbe. Zimska verzija nama svima omiljenog platnenog trenda. Ručno su šivani i u njih je sigurno uloženo mnogo truda i ljubavi. Must have svake sezone. - Mogu se pronaći na instagram profilu kesa.torbe .

5. ACRO rokovnici. Ja osobno uvijek negdje žurim. Zaboravljam što moram napraviti od danas do sutra tako da kad god stignem sve upisujem i planiram u rokovnik. Ova dva su mi divna i rado bi s njima podjelila svoje datume.   ;)

6. Zadnje ali ne i najmanje važno BOROVO gumene čizme. Idealne su za gacanje po lokvama ove zime i uz to jako trendi i nosive za svaki uzrast.

P.S brojevi nisu poredani od najdražeg prema manje dragom. Sve je poredano nasumičnim poretkom.


2 komentara:

  1. Predivan post s još boljim stvarima. Stvarno se možemo ponositi sa svim proizvodima, od modnih do raznih organizacijskih rokovnika.. Teško bi bilo izabrati favorita među njima svima ;)

    http://croatianfashiongirl.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Valentina. Upravo tako tesko je izabrati favorita;)

    OdgovoriIzbriši