ponedjeljak, 30. listopada 2017.

SAVJETI ZA NAJBOLJI POKLON I 10+ IDEJA STO KUPITI ZA BOZIC



Svake godine muci nas isto pitanje sto kupiti najdrazima za blagdane. Cesto se sjetimo u zadnji cas pa kasnije razmisljamo kako smo za manje novca mogli kupiti bolji poklon ili se sjetimo da je nasoj mami, prijateljici trebalo nesto drugo.  Ove godine sam za vas pripremila nekoliko savjeta i podsjecam vas da se blizi 12. mjesec i da je dobro poklon smisliti na vrjeme, pa mozda bas mjesec dana prije bude na popustu. Ujedno moze sluziti kao inspiracija klasicnih poklona za rodendan ili godisnjicu.

Savjet br.1 ZAPISUJTE. Ljudi s kojima se druzite cesto vam spomenu u razgovoru trebam kupiti novu torbu, fali mi par cipela.
Preko godine zapisite par stvari koje trebaju vasim najblizima i iznenadite ih s tim za Bozic ili mozda rodendan.

Savjet br.2 POVEDITE MAMU,DECKA ILI PRIJATELJICU U SHOPING. Zapamtite koji se usisavac  svidio mami ili koju knjigu je prolistala u knjizari. Oni ce nesvjesno grabiti sve oko sebe sto im se svida i vi cete imati odlicne ideje za njihove poklone.



PHOTO BOOK

Umjesto klasicnog foto albuma napravite tj isprintajte knjigu koja na stranicama izgleda kao pravi foto album.  Na internetu ima raznih stranica koje se bave izradom ovakvih knjiga, malo progooglajte  o tome i imate unikatan poklon. 



KUPITE NESTO ISTO SEBI I DRUGOJ OSOBI

Odlican nacin da razveselite najbolju prijateljicu ali i sebe. Kupite vam iste pidame, iste majice ili dajte izraditi unikatne narukvice.


POLAROID, APARAT KOJI RAZVIJA FOTOGRAFIJE 
Ovo je malo skuplja varijanta ali razveseliti ce svakoga.  Cjena mu je od 700 kn. Cesto razlicitih cjena u razlicitim ducanima zato se isplati malo prosetati i razgledati. 


TOPLE CARAPE, TOPLA DEKICA, PAPUCE, VOSTANE MIRISNE SVIJECE I SALICA takoder su odlicni zimski pokloni za svih. Zara je dobila novu liniju mirisnih svjeca ako se ne varam mozete ih naci na kasi i kostaju 99 kn.

I naravno ako putujete kupite nesto sto nema u vasem gradu, nesto specificno vezano za taj grad ili mali suvenir.

Izvor fotografija je PINTEREST


Broj komentara: 5:

  1. Koristno I odlicnoo, taman na vrijeme za praznike.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista odlični predlozi za poklone. :D


    http://www.couture-case.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne ideje za poklon, intrtrsatno i omo sto je nitno unikatno, hvala na pomoći 😉

    https://ecarlfashion.blogspot.ba/?m=1 ukoliko pronadjes vremrna posjeti moj blogg ❤

    OdgovoriIzbriši