nedjelja, 5. veljače 2017.

First time Douglas tag!


Cao! Ovaj put je stvarno bila najduza pauza do sada, a u novoj godini krecemo s novim stvarima o kojima cu pisati. Vise o njezi koze, nastavit cu i s modom i uvodim kategoriju putovanja o cemu vise uskoro. Novi collabovi i od sada naglasavam da ce svaki sponzorirani post biti oznacen kao takav! 

Ovo je prvi put da se susrecem s DOUGLAS proizvodima opcenito pa tako i za lice. 
U bijeloj bocici je mlijeko za ciscenje lica i uklanjanje sminke. Mint tj prozirna bocica je micelarna
voda za ciscenje lica takoder. Mislim da svi znate razliku izmedu mlijeka i micelarne vodice tako da nije potrebno da duljim.

Prva stvar zbog koje sam se odlucila da probam je bocica. Super mi je sto je kolicina stvarno i vise nego XL i jos bolje mi je sto pakiranje ima pumpicu i cak zastitu za zatvaranje ako se putuje da se nebi prosulo. 

MICELARNA=  prvi dojmovi su mi bili da je previse jaka za moju kozu. Drugi dojam je bio da otklanja siminku puno bolje od Garnierove. Nakon par dana vise ne mislim da je jaka, ne ostavlja mastan trag i ne pece za oci! Pripremila sam usporedbu 3 micelarne vodice da vidite prednosti i mane ostalih koje sam u zadnje vrijeme koristila. Jako je dobra iako jos nisam sigurna moze li preci Garnier  rozu. 

MLIJEKO= Nikad nisam koristila mlijeko za lice. Nemam suhu kozu te mi je micelarna bila savim dovoljna, a hidrataciju sam radila kremom i maskama. Na pakiranju pise da sluzi za otklanjanje sminke iako mi micelarna i dalje bolje obavlja taj posao. Odusevljena sam koliko hidratizira i umiruje kozu. Koristim je ujutro kada nemam sminku za ciscenje tj kao prvi korak, a navecer nakon sto skinem sminku i ocistim lice tj kao zadnji korak. Da moram birati svakako dajem prednost Douglasovom mlijeku. Ako itko redovno koristi neko drugo slobodno pisite pa usporedujem.

Za cjenu nisam sigurna ali svakako je pristupacna mislim da je oko 40 do 50 kn. Po web stranicama varira tako da cim provjerim u ducanu. radim update! 




Broj komentara: 10:

  1. Koristim njihovu vodicu dosta dugo slazem se s napisanim a mljeko svakako planiram! Recenzija za svaku pohvalu, veselim se iducoj

    OdgovoriIzbriši
  2. 👌💃❤
    http://hrvoje22.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam nikada probala nista iz Douglas-a ali sam cula da su im proizvodi dobri :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako isprobas nesto dobro obavezno javi i sve preporuke za Douglas:)

      Izbriši
  4. Awesome products, thanks for sharing :D
    Great blog! I'm following you, follow back? *
    http://omundodajesse.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  5. Douglas kozmetika je jako kvalitetna. :D


    http://couturecase.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši